Páratlan élmények óvodásoknak

Publikálási dátum: 2019. június 30.

Királyegyháza és Sumony Község is jelentős mértékű segítséget nyújt egy-egy európai uniós pályázat segítségével Királyegyházán a köznevelési intézményekben a gyermekek személyiségének és ismereteinek hatékonyabb és élményekben dúsabb fejlesztéséhez.

Bővebben...

Karácsonyi köszöntők

Publikálási dátum: 2018. december 21.

Mindenki nagyon várja a karácsonyt, az év legmeghittebb ünnepét, de különösen nagy figyelmet fordítunk ebben az időszakban a gyermekek örömére. A Királyegyházai Óvodában és a Királyegyházai Általános Iskola évtizedekre nyúló hagyománya van annak, hogy a pedagógusok ünnepi műsort szerkesztenek, amit betanítanak a gyerekeknek, tanulóknak, majd több különböző helyszínen, több különböző szereposztásban adják elő.

Bővebben...

Hirdetmény az óvodai beiratkozásról 2018

Publikálási dátum: 2018. március 26.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2018/2019-es nevelési évre vonatkozóan a Királyegyházai Óvoda óvodai jelentkezésére 2018. május 2-án (szerdán) és május 3-án (csütörtökön) 8.30-16.30 óra között kerül sor. A beiratkozásról szóló és a további tudnivalókat tartalmazó Hirdetmény ide vagy a képre kattintva olvasható.

Bővebben...

Pályázati programok

Publikálási dátum: 2018. március 08.

Királyegyháza és Sumony Község Önkormányzata is elnyerte a 2016 őszén megpályázott EFOP 3.3.2-16 számú, Kulturális intézmények a köznevelés sikerességért című lehetőséget, melyekben a köznevelés eredményességéért és a szociokulturális esélyegyenlőségért több különböző tanítási órán kívüli programmal gazdagíthatjuk az iskolai kínálatot és a Királyegyházai Óvoda kínálatát.

Bővebben...

Valami új

Publikálási dátum: 2018. március 08.

Amikor a szülő jól érzi magát a gyermek is boldog. A farsangi hagyományokat megtartva, de mégis valami közös, vidám együttlétre gondolva elhatároztuk, hogy megreformáljuk a farsangot a Királyegyházai Óvodában.

Bővebben...

Búcsú az óvodától

Publikálási dátum: 2017. július 06.

És 2017-ben is eljött a várva várt nap a nagycsoportos gyermekek számára a Királyegyházai Óvodában. Már izgatottan számolgatták, hogy mennyit kell még aludni, hogy végre bemutathassák tudásukat a szüleiknek, nagyszüleiknek.

Bővebben...

Állatos délelőtt az óvodában

Publikálási dátum: 2017. július 06.

Egy szép 2017 júniusi szerdai napon nemcsak a jó időnek örülhettünk, hanem vendégeink is érkeztek a Királyegyházai Óvodába.

Bővebben...

Gyermeknapi meglepetés

Publikálási dátum: 2017. június 01.

A gyermeknap alkalmából a Királyegyházai Óvoda kirándulást szervezett Pécsre a nemrégiben megújult Állatkertbe, ahol zoo-pedagógus várta a gyerekeket. Felkísért bennünket egy különterembe, ahol interaktív előadást tartott a „nem szeretem állatok”-ról.

Bővebben...

Farsang 2017

Publikálási dátum: 2017. március 06.

2017. február 22-én került megrendezésre a Királyegyházai Óvodában a farsangi mulatság. Az eseményt hatalmas készülődés előzte meg. Az egész óvoda piros orrú bohócmosolyokkal és lufi tengerekkel teli, farsangi díszbe öltözött. Az óvoda szülői közössége, igen aktív és segítőkész volt.

Bővebben...

Óvodai események 2016 őszén

Publikálási dátum: 2016. december 10.

A Királyegyházai Óvoda óvodásai az ősz folyamán többek között Pécsre kirándultak az ősz folyamán. Megnézték a piacot, gyümölcsöt vettek, a Széchenyi téren jártak, megcsodálták az épületeket, végül a Hősök kiállítását tanulmányozták az Árkádban. A gyerekek a gyalogosközlekedés szabályait maximálisan betartották, fegyelmezettek és érdeklődőek voltak.

Bővebben...

Bozsik-program a Királyegyházai Óvodában

Publikálási dátum: 2016. december 01.

A 2016/2017-es nevelési évben is részt vesz a Királyegyházai Óvoda a Bozsik-programban, melynek célja már óvodáskorban a tehetségek kiszűrése, később pedig szakedzőkhöz és sportegyesületekhez való irányítása.

Bővebben...