Nyári táborok a Szentlőrinci Általános Iskolában

Publikálási dátum: 2019. szeptember 09.

2018-hoz hasonlóan idén, 2019 júniusának 3. és 4. hetében is sikeresen bonyolította le napközis illetve bentlakásos táborait a Szentlőrinci Általános Iskola.

A gyerekek ismereteit változatosan, érdekesen és szórakoztatóan, játékos keretek között igyekeztük bővíteni. A táborok témakörei a művészetek, a környezet, sport, valamint az angol és a német nyelv területét ölelték fel, zömmel helyi napközis táborokról van szó, a révfülöpi művészeti tábor pedig bennlakásos volt.

      

   

Összesen 12 csoporttal 235 gyerek vehetett részt a változatos helyi programokon, melyet jól összeszokott pedagóguscsapat szervezett, de meglátogatták a Brantner-Koncz Műemlékházat, kirándultak a Mózsa partján, tankertészetben valamint egy helybéli galambásznál is. A tavalyi évhez képest újdonságot jelentett, hogy sor kerülhetett külsős programszolgáltatók bevonása is. A gyerekek kipróbálhatták a buborékfocit, a lasertech játékot, közelebbről is szemügyre vehettek egy drónt, valamint egy csoportunk részt vehetett egy egész napos szigetvári programon.